Sappersien op uw school? Das supergemakkelijk!

Wenst u gebruik te maken van Sappersien op uw school? Kijk snel naar onze verschillende formules en contacteer ons snel via het contactformulier.

Formule 1: Gezond smaakmoment!

Wij komen met onze reuze appelsien op de speelplaats staan en geven of de leerlingen kunnen het zelf persen een beker van 25 cl vers fruitsap. Zeer leuk voor het afsluiten van de gezonde week of op een fruitdag. De school of het oudercomité betaalt per leerling. Onze bekers zijn afgesloten met een deksel en een rietje zodat ook de allerkleinsten kunnen genieten van vers fruitsap.

Formule 2: Zelfstandig persen!

De leerlingen willen een beetje centen verdienen voor een bepaald project te realiseren op school. Zij bedienen zelf de persen en bedienen ook de medeleerlingen vanuit de reuzeappelsien. We vragen een bepaalde prijs en de leerlingen krijgen een procent op hun verkoop om hun gekozen project te realiseren. Zeer leerrijk op het gebied van organiseren, geld beheren en leren verkopen.

Formule 3: Grote sinaasappelsap verkoop!

De school organiseert een verkoop van 1 l flessen fruitsap naar ouders, buren,kennissen en sympathisanten. Wij leveren ons fruitsap supervers op een bepaalde datum en de school verdeeld dit onder zijn leerlingen. U ziet met weinig moeite centen verdienen met een origineel en gezond produkt. Ons appelsiensap blijft 4 dagen goed in de koelkast. De school krijgt een procent op de verkoop

Formule 4: Gezond schoolevenement!

Door onze prachtige appelsien zijn we zeer gegeerd op schoolfeesten en andere events. Een leuk en origineel produkt op uw schoolfeest. Wij komen vanaf 180 sapjes, als we hier boven zijn krijgt de school een procent per beker dat er dan verkocht wordt.

 

Wij kijken uit naar uw bericht!

Get in touch with us!